Leerling verpleegkundige

Step Care Management is op zoek naar een leerling verpleegkundige!

Een leerling verpleegkundige leert proactief, creatief, zelfstandig en samenwerkend, methodisch en onderbouwd handelen. Je stemt de zorg die de cliënt wenst af met de cliënt, betrokken naasten en (wijk)verpleegkundige, geeft voorlichting en begeleiding, is integer, creatief, probleemoplossend en respectvol. Step Care biedt hulp en ondersteuning aan mensen die zelfstandig thuis wonen. Door te helpen bij wassen en aankleden, wondverzorging of hulp bij gebruik van medicatie.

Werken bij Step Care betekent werken in een prettige werksfeer met veel afwisseling, het onderhouden van sociale contacten en je leert zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Denken in mogelijkheden is ons motto waarbij de zorgvrager altijd centraal staat.

Step Care Management biedt jou hiermee een kans om je passie in je studie én in je werk te investeren! Wij zijn een erkend leerbedrijf voor BOL en BBL trajecten. Studenten van de Hogescholen zijn ook van harte welkom!

Neem contact op via:
info@stepcaremanagement.nl
085 5004 150

VIG'er voor in de thuiszorg

Step Care Management is op zoek naar een betrokken VIG’er voor in de thuiszorg!

Als verzorgende IG voer je de basiszorg zelfstandig uit bij de cliënt thuis zoals omschreven in het zorgplan en algemene werkafspraken en indien nodig in overleg met de betrokken (wijk)verpleegkundige.
Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of een andere gelijkwaardige opleiding, bent flexibel inzetbaar, kan snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij de zorgvrager. Bij voorkeur heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie. Deze vacature is voor 24 uur per week.

Werken bij Step Care betekent veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, sociale contacten en een prettige werksfeer waarin je de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening goed kan neerzetten. In de praktijk is er veel 
variatie, en er is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Neem contact op via:
info@stepcaremanagement.nl
085 5004 150

Meer dan 235 zorgvragers geholpen in Nederland

8.5 voor de verleende zorg uit het klanttevredenheids
onderzoek 2020

Één op de tien is een palliatieve zorgvrager

Step Care Management biedt stage/leerplekken aan in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, het Albeda College en het ROC Zadkine