Onze nieuwe stagiaires

Als Step Care zijn we blij dat we de komende periode weer twee nieuwe stagiaires mogen verwelkomen. Ze stellen zichzelf hieronder even kort voor:

“Mijn naam is Ramona. Ik zit in mijn derde leerjaar van de opleiding Verpleegkundige. Ik deed de BOL-variant, maar ik heb uiteindelijk toch besloten om over te stappen op BBL variant (leren + werken) omdat dit beter past bij mijn privĂ©situatie.

Ik heb in mijn voorgaande stages meegelopen op een ouderenzorglocatie en daarnaast heb ik ook kunnen ervaren hoe een verpleegkundige te werk gaat in een ziekenhuissetting. Ik ga momenteel een nieuwe uitdaging aan in de thuiszorg bij Step Care Management en ik heb daar hartstikke zin in. Het is nog even spannend omdat ik geen ervaring heb in de thuiszorg, maar ik heb er vertrouwen in dat het een leerzame en ook een nieuwe uitdaging zal worden.”

———

“Mijn naam is Soraya (22 jaar) en ik zit in mijn 2e jaar als student Verpleegkundige. Vanaf de periode februari zal ik de nieuwe stagiaire zijn bij Step Care Management wat mijn eerste lange stage zal zijn. In mijn eerste jaar heb ik helaas maar 5 weken stage kunnen lopen i.v.m. Corona, vandaar dat ik ernaar uitkijk om voor een langere periode stage te mogen lopen.

De reden dat ik voor Step Care Management heb gekozen is omdat Step Care anders is dan andere organisaties. Ik heb het gevoel dat ik bij Step Care heel veel ervaring kan opdoen, wat ik kan toepassen in mijn verdere ontwikkeling als verpleegkundige. Volgend jaar wil ik beginnen aan een BBL-opleiding en met Gods wil zal dat ook bij Step Care Management zijn.

Ik had nooit gedacht dat ik in eerste instantie verpleegkundige zou worden. Mijn hart lag namelijk altijd bij de detailhandel. Toen ik begon aan mijn opleiding was ik gelijk enthousiast, ik was erg leergierig en enthousiast over de nieuwe inzichten. Mijn droom is om obstetrieverpleegkundige te worden en ik hoop dat ik dit ook zal  kunnen waarmaken.”

~ Veel liefs, de nieuwe stagiaires

———

Namens Step Care wensen wij Ramona en Soraya een leuke en vooral leerzame stageperiode toe!