Thuiszorg van hoge kwaliteit

Met Step Care Management haalt u kwaliteit in huis! Als professionele thuiszorgorganisatie bieden wij een (zorg)bekwaam team van professionals dat innovatieve en vindingrijke zorg biedt die bovenal professioneel is.

Onze thuiszorg

Met Step Care Management haalt u kwaliteit in huis! Als professionele thuiszorgorganisatie bieden wij een (zorg)bekwaam team van professionals dat innovatieve en vindingrijke zorg biedt die bovenal professioneel is. Waar nodig zijn wij gespecialiseerd in een bepaalde zorgvraag en in staat om (technische) zorg te bieden bij complexe zorgvragen.

Step Care Management

Step Care Management helpt o.a. privé met declaraties, papierwerk en ondersteunt bij zorgvragen. Daarnaast beogen wij de verbindende schakel te zijn tussen de overheid, organisaties in de wijk en u als zorgvrager. Uw wensen en mogelijkheden als zorgvrager staan hierbij centraal, rekening houdend met de hiervoor geldende wet-en regelgeving.

U kunt thuiszorg aanvragen wanneer u thuis wilt kunnen blijven wonen met een chronische aandoening ondanks uw handicap of als u moet revalideren na een operatie als u niet meer alles zelf(standig) kunt door fysieke of mentale beperkingen.

Meer dan 235 zorgvragers geholpen in Nederland

8.5 voor de verleende zorg uit het klanttevredenheids
onderzoek 2020

Één op de tien is een palliatieve zorgvrager

Step Care Management biedt stage/leerplekken aan in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, het Albeda College en het ROC Zadkine